Tokerudåsen boligsameie

– det grønne sameiet – Stovner, Oslo

Portelefoninstallasjon i Tokerudåsen – Ferdigstillelse

Da nærmer vi oss ferdigstillelse med nye porttelefoner i alle seksjonene. Dersom du av en eller annen grunn ikke fikk installert porttelefon i din seksjon så gi beskjed til styret@tokerudberget.no for ferdigstillelse.

Styret ber om at familienavn på seksjonens beboer fremkommer på ringetablået i inngangspartiet. Dersom det et behov for endringer i nåværende navn gi beskjed til styret@tokerudberget.no så vil rettelser bli utført.

Dersom man har behov for hjelpemidler til porttelefonen, som lys, ekstra høytaleropplegg, mobile apparater eller lignende så oppfordres beboere med slikt behov å kontakte Bydel Stovner for å søke hjelp fra Hjelpemiddelsentralen, Oslo kommune.

Flere innlegg

God pinse
Minidugnad
Plantebyttemarked