Tokerudåsen boligsameie

– det grønne sameiet – Stovner, Oslo

Velkommen til frukthagen

Hvem hadde trodd at Tokerudåsens kjedeligste område kunne bli så fint? Minidugnadene fortsetter, og nå har vi utvidet med mer solbær og rips, i tillegg til ulike frukttrær. Her skulle det være noe for enhver smak: Kirsebær, eple, pære, plomme og til og med fersken. Det blir veldig spennende å se hva avlingen kan bli.

FB_IMG_1587495880252 (1)
Benken ser så koselig ut der bak bærbuskene. Dette er oppstrammede solbær og ripsbusker. Ved siden av benken plantet vi duftskjærsmin, som vi håper vil glede både mennesker og insekter. Hvis alt går etter planen blir det også fine blomster rundt benken.
Plant et tre
Valmir kommer helt fra Stigenga for å hjelpe til. Epletreet har overvintret i orangeriet, og er derfor veldig tidlig i full blomst.
FB_IMG_1587496164347
Besir og Valmir koser seg med hagearbeid i sola. Det var veldig varmt disse dagene i april. Håper det er en forsmak på en god sommer.
FB_IMG_1587495886360
Tone og Kristine tok hver sin bil til Hageland for å få plass til alle de nye trærne og bærbuskene. Sjekken fra Oslo kommune for hageprisen 2019 kom godt med. Hele området er et minne om hageprisen.

Flere innlegg

Våre drivhus
Grønnkål
Vintervandring