Tokerudåsen boligsameie

– det grønne sameiet – Stovner, Oslo

Det blomstrer

På tide med en obligatorisk blomsteroppdatering. Det er så mange vakre og fargerike blomster at vi aldri går tom for motiver.

Månedslavatera

I følge frøposen, månedslavatera, men den er kanskje mer kjent som poppelrose? Både fargen og blomsten er utrolig fine der de står. Denne planta fikk ta til takke med den dårligste jorda vi har, og står plassert i skyggen av vanntanken. Det ser ut som den klarer seg bra allikevel.

Solsikke

Solsikker hadde vi gode resultater med i fjor, og vi hadde et håp om at vi skulle få til en liten solsikkeåker i år. Det vi ikke hadde tatt høyde for var at det var mange andre som liker solsikkefrø som trives akkurat der vi hadde plassert åkeren. Direktesåing fungerte ikke… Vi forkultiverte en del solsikker. Denne kjempen er godt over 2 meter.

Solhatt

Solhatten er godt kjent som medisinsk plante, men vi har ikke testet ut egenskapene enda. Denne vokser på en bitteliten jordflekk mellom pallekarmen og garasjetaket. Der er det like mye grus som jord. Det alltid facinerende å se hvor lite mange nøyer seg med.

Kosmos i solnedgang

Kosmos har vi også sådd fra frø, og den blomstrer villig vekk. De fine fargene sprer glede til alle som går forbi. Alle som vurderer å så blomster burde prøve, ganske liten innsats gir et nydelig resultat.

Flere innlegg

Magi
Ukas blomstervandring
Fru Hagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *