Tokerudåsen boligsameie

– det grønne sameiet – Stovner, Oslo

Grønnsaksutdeling

Utdeling, dag 4, i Mellomrommet. I dag ble det et bugnende bord -i mange ulike fargekombinasjoner og smaker. Stangsellerien har overrasket stort med stor avling. Squash holder fortsatt stand som vår favoritt i hagen. Enkel å dyrke, pene blomster og god avling.

Ser du noe som frister?

Små og store var fornøyde med fangsten!🥒🥕🧅🧄 Tone hadde bakt, så det ble noe søtt å bite i for dem som ville. Det blir aldri feil med varm bakst!

Fersk bakst og ferske grønnsaker i sola. Det kan ikke bli bedre!

Kjell hadde med seg to kollegaer, som hjalp til med å få på plass dørene i det nye drivhuset Eden. Dette drivhuset skal stå nedeved gangveien mellom Tokerudåsen og Tokerudlia. Planen er at det skal romme planter som kan overvintre i drivhus, men som har godt av mer jord enn vi kan tilby i en potte i orangeriet, slik som for eksempel druer. Tusen for innsatsen til alle 3! Alle fikk selvfølgelig med seg hver sin pose med grønnsaker.

Det var litt av en pirkejobb, men med rett verktøy og erfaring ble det ordning til slutt.

Tanya og Nina kom også ut i dag, og som vanlig hadde Nina marsvina med seg ut -til glede for både marsvin og den yngre garde. De søte små marsvinene er også veldig gode til å holde ugresset nede Alle planter, inne og ute, fikk plenty med vann og ble også beundra og fotografert.

Damer i solskinn.

Vi ses neste tirsdag kl 18❣️

Golden girls.

Flere innlegg

Våre drivhus
Grønnkål
Vintervandring