Tokerudåsen boligsameie

– det grønne sameiet – Stovner, Oslo

Hilsen fra bydel Stovner

🌻Har du vært i Mellomrommet?🌿☘️🌱🍅 Mellomrommet er en hage for urbant landbruk mellom blokkene i Tokerudåsen boligsameie på Stovner, ikke langt fra Stovner-senteret. Her dyrkes det flotte blomster, urter og grønnsaker – som kål, tomater, rotfrukter og gresskar.

De har dyrkekasser, drivhus, insektshotell og orangerie. 🐝🥬🌺🦋👩‍🌾🧑🏽‍🌾 Beboerne i boligsameiet startet og driver grøntanlegget, både voksne og barn deltar. I fjor vant de Oslo kommunes hagepris. 🏆

Mellomrommet er en grønn oase og en attraksjon – det er åpent for besøk hvis du vil se med egne øyne. 🌳💚Tokerudåsen boligsameie har fått støtte til Mellomrommet fra Bydel Stovner, Spirende Oslo og Sparebankstiftelsen DNB.

Flere innlegg

Våre drivhus
Grønnkål
Vintervandring