Tokerudåsen boligsameie

– det grønne sameiet – Stovner, Oslo

Tomat og agurk

Tirsdag og ny utdeling av grønnsaker til mange frammøtte. I dag kom det flere voksne, og det er veldig hyggelig å bli litt kjent flere naboer. I drivhus og pallekarmer vokser og gror fortsatt, og i dag hadde vi også tomater og agurk å dele ut.

Vi fikk som vanlig god hjelp med å høste grønnsakene før utdelinga -barn i alle aldre hjelper til etter evne. Det er morsomt å se hvor stor glede barna viser ved å få lov til og bidra.

Stangsellerien må selvsagt vaskes litt før utdeling. Mikkel tar jobben!
Denne gjengen kan mye om dyrking og grønnsaker.
Alt klart for utdeling,
Vi er flinke til å holde avstand, og heldige som har en utendørs møteplass.

Slangeagurken er sammen med metrebønner nykommere i år. Knutekålen har vi også sådd for første gang, og den har hatt besøk av det vi tror er kålfluer. Heldigvis har hullete blad ingenting å si for selve kålen. Dette er en grønnsak de færreste på Tokerudåsen hadde kjennskap til, men alle som har prøvd syns den smaker fortreffelig.

Utsikt fra gresskarbuen.

Flere innlegg

Våre drivhus
Grønnkål
Vintervandring