Tokerudåsen boligsameie

– det grønne sameiet – Stovner, Oslo

Utdeling av ferske poteter

Tirsdag, og nok en gang var det muligheter for å hente med seg grønnsaker hjem fra Mellomrommet. Voksne og barn i skjønn forening fikk med seg grønnsaker; tomater, agurk, grønnkål, bønner, stangselleri, hvitløk, salat, urter, squash, paprika og chilli.

Noen av potetene ble også høsta, og det var populært.

Også i dag kom det beboere som ikke har vært innom tidligere og det er veldig hyggelig! Håper flere tar turen innom neste uke også. Det ble også tid til å slå av en prat mellom gode naboer, før vi alle gikk hvert til vårt. Takk til alle frammøtte!

I dag hadde Nina med marsvina sine, til alles glede. De er så søte og koser seg med ferskt gress og blader. Alle barna er venner med denne søte gjengen.

Dagens hedersgjester

Flere innlegg

Våre drivhus
Grønnkål
Vintervandring