Tokerudåsen boligsameie

– det grønne sameiet – Stovner, Oslo

Tilbakeblikk

«Barneparken på Tokerudberget. Hva tenker du vi kan få til her? Har du grønne fingre? Ønsker du bidra til opparbeidelsen av en park? Skal vi dele den opp i parseller? Skal vi bygge tribune…? styret i Tokerudåsen ønsker forslag og innspill…»

Dette innlegget skrev Vivian Abbi Johnsen 11. november 2015. To år senere søkte hun grønne midler fra Oslo kommune. Uten den tildelingen hadde det ikke dette området blitt midpunktet i Tokerudåsen.

Tenk at Mellomrommet så slik ut!

Arbeidet med et område for urbant landbruk startet i mars 2019. Samme år vant vi Oslo kommunes pris for hager og grøntanlegg, mange i nærmiljøet har fått ferske grønnsaker og fine stunder i tillegg til heder og ære på ulike arenaer.

Første oppmåling
Våren 2019
Første plassering av pallekarmer i mai 2019
August 2020
Sommer 2020

Flere innlegg

Våre drivhus
Grønnkål
Vintervandring