Tokerudåsen boligsameie

– det grønne sameiet – Stovner, Oslo

Kunnskapsministeren

For et par dager siden fikk styret en henvendelse fra Groruddalen Think Tank om vi hadde noe i hagen vi kunne dele. Det er seint på sesongen, og vi visste ikke hva som hadde klart seg gjennom kulde og snø, men vi sa selvsagt ja til å dele det vi hadde.

Vi fant grønnkål, rosenkål, mange urter, jordskokk og til og med en artisjokk. Den viktige gjesten viste seg å være kunnskaps- og integreringsministeren, Guri Melby. Hun kom for å se på det gode arbeidet som har blitt lagt ned for bedre smittevern, der frivillige har delt ut munnbind og informasjon.

Grønnsakskurven

Det er så flott at vi i nærmiljøet kan heie på hverandre og sammen vise Stovner fra sin beste side, og fantastisk at vi kunne by på så mange fristelser i desember.

Flere innlegg

God pinse
Minidugnad
Plantebyttemarked