Tokerudåsen boligsameie

– det grønne sameiet – Stovner, Oslo

Grønnkål

Grønnkålen gir seg aldri! Vi høstet den siste runden i desember, før snø og kulde satte en stopper for vår høstemodus. Litt over 2 måneder senere er grønnkålen i gang igjen. Den skyter skudd både i toppen og langs stilken, så det blir kanskje ikke så lenge før vi kan spise helt fersk grønnkål igjen.

Friske skudd på gang

På slutten av sesongen plantet vi denne kåltypen ved tomateriet. Akkurat nå husker vi ikke hvilken variant det var, men den har trivdes godt!

Kål og jordbær i skjønn forening

Det er vanskelig å spå hva denne sesongen vil bringe. Vi har mange ideer, men for å få alt til er vi avhengig av å mobilisere flere folk enn vi hadde mulighet til i fjor. Et av de store målene er å anlegge nye områder med blomstereng, for eksempel ned mot kirkebakken. Det hadde vel blitt fint?

En blomstereng her ville bli til glede for både mennesker, fugler og insekter

Flere innlegg

Våre drivhus
Vintervandring
Tynget av snø