Tokerudåsen boligsameie

– det grønne sameiet – Stovner, Oslo

Våre drivhus

Takket være tilskudd fra Sparebankstiftelsen, Bymiljøetaten, bydel Stovner, Groruddalsstingen og Obos har vi gjort mange oppgraderinger i sameiet, og uten denne hjelpen hadde vi ikke hatt mulighet til å investere i hele 3 drivhus.

Eden

Eden satte vi opp i fjor sommer, men vi rakk aldri å innvie det skikkelig. Planen er å flytte noen av de flerårige plantene som druer og kiwi fra Orangeriet. Forhåpentligvis blir det plass til agurk og melon i tillegg.

Tomatgalleriet, eller Tomateriet som vi sier til hverdags, er det første drivhuset vi satte opp. Det tok litt hodebry og mange meter med tetningslist før vi kom i mål. I fjor var vårt første år med egensådde tomater. Det gikk over alle forventning, og resultatet var et overfylt Tomateri.

Orangeriet

Orangeriet er selve juvelen i Mellomrommet, se så vakkert det står på det som var den kjedeligste plassen i hele nabolaget.

Takk til alle som har bidratt med finansiering og bygging

Flere innlegg

Grønnkål
Vintervandring
Tynget av snø