Gjestegarasje

E-feltet og gjestegarasjen

Alle gjester til Tokerudbergets tre sameier kan parkere i gjestegarasjens 1. etg. Parkering betales på automat. Parkeringsvaktene kommer ofte innom, husk å betalte for hele oppholdet.

Garasjeanleggets 2.etg er forbeholdt beboere med med fast leid plass, eller særskilt tillatelse med parkeringsbevis fra styret eller parkeringsansvarlig. Garasjen er låst og de som leier plass må kjøpe egen brikke.

E-feltet er område E på Stovner som ble utbygget av Selvaag på slutten av 60-tallet og innbefatter sameiene på Tokerudberget. Styrene i sameiene på E-feltet har et etablert samarbeide på Tokerudberget i forbindelse med drift og vedlikehold av blant annet gjestegarasjen hvor man har et felles ansvar, og man ser også på utviklingen av gode samarbeidsrelasjoner for det beste for beboerne på Tokerudberget.

E-feltet jobber med å utrede mulighetene for fellesgarasjeanlegget, deriblant å rive og bygge nytt garasjeanlegg på Tokerudberget. Avgjørelsen om hva som konkret skal gjøres med garasjeanlegget er en beslutning som vil fattes av seksjonseierne på Tokerudberget.